Privacy Policy

Παρακαλούμε αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου της εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ» (εφεξής, «Εταιρεία»), η οποία εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, επί της οδού Στ. Γονατά αρ. 4 και με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για απορίες σας σχετικά με την παρούσα, για ζητήματα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας και την άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων σας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] ή/και στην διεύθυνση Στ. Γονατά αρ. 4, Περιστέρι, 12131.

 

1. ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η Εταιρεία ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα από και σχετικά με το άτομό σας μέσω των δικτυακών της τόπων () και των φυσικών καταστημάτων της με τα οποία συναλλάσσεστε (εφεξής «Υπηρεσίες») σύμφωνα με το νόμο και την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου καθώς και η Πολιτική μας σχετικά με τα Cookies ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών των Υπηρεσιών της Εταιρείας ανεξαρτήτως αν έχουν εγγραφεί ή είναι συνδρομητές σε κάποια από αυτές.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας μας απευθύνονται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Τυχόν προσωπικά δεδομένα παιδιών που ενδέχεται να συλλέξουμε λόγω του αντικειμένου των Υπηρεσιών μας (ήτοι φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα παιδικών ειδών) θα πρέπει να συμπληρώνονται/κοινοποιούνται αποκλειστικά από το πρόσωπο που ασκεί τη γονική μέριμνα του παιδιού.

 

2. ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ

Συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον εκάστοτε σκοπό που εξυπηρετούν. Ειδικότερα, συλλέγουμε:

  • Δεδομένα ταυτοποίησής σας: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, κ.λπ. Τα δεδομένα αυτά τα συλλέγουμε απευθείας από εσάς.
  • Δεδομένα επικοινωνίας σας: ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό και κινητό κ.λπ. Τα εν λόγω δεδομένα συλλέγονται απευθείας από εσάς.
  • Δεδομένα από τη σύναψη και λειτουργία της σύμβασης για την παροχή της κάρτας προνομίων και τη χρήση των υπηρεσιών που σας έχουν παρασχεθεί τα οποία μας κοινοποιείτε με την συμπλήρωση των σχετικών εντύπων.
  • Δεδομένα από τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς που οργανώνει η Εταιρεία μας και τα οποία μας κοινοποιείτε κατά την εγγραφή σας στο διαγωνισμό.
  • Στοιχεία καταγραφής συνομιλιών και επικοινωνιών κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσής σας, σύμφωνα με τις νόμιμες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνίας σας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος η κλήση σας ενδέχεται να καταγραφεί αφού προηγουμένως ενημερωθείτε σχετικώς από ηχητικό μήνυμα.
  • Στοιχεία εικόνας από τα συστήματα βιντεοσκόπησης των χώρων της εταιρείας, στους οποίους υπάρχουν οι σχετικές κατά το νόμο σημάνσεις. Για παράδειγμα, κατά την επίσκεψή σας σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα ενδέχεται η εικόνα σας να καταγραφεί σε CCTV.
  • Στοιχεία τιμολόγησης. Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση κατοικίας ή έδρας, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, το ΑΦΜ και το όνομα της Δ.Ο.Υ.
  • Στοιχεία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν επιλέξετε να αποκτήσετε πρόσβαση ή να συνδεθείτε σε μια Υπηρεσία της Εταιρείας μέσω ενός κοινωνικού μέσου δικτύωσης ή εάν συνδέσετε μια Υπηρεσία της Εταιρείας σε μια υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα δεδομένα που συλλέγουμε μπορεί επίσης να περιλαμβάνεται το αναγνωριστικό χρήστη σας ή/και το όνομα χρήστη που σχετίζεται με αυτήν την υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι πληροφορίες ή το περιεχόμενο που έχετε επιτρέψει στην υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσει σε εμάς, καθώς και η φωτογραφία προφίλ σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι λίστες φίλων σας, καθώς και τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δημοσιοποιήσει σε σχέση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Δεδομένα από τις online επισκέψεις σας στους ιστότοπούς μας. Εφόσον αποκτήσετε πρόσβαση ή αλληλοεπιδράσετε με τις online Υπηρεσίες της Εταιρείας, ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επισκέψεις. Ειδικότερα, για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ιστότοπου, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, τον υπολογιστή, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεχομένως της διεύθυνσης ΙΡ σας, του τύπου προγράμματος περιήγησης και άλλων πληροφοριών λογισμικού ή υλικού. Επίσης, ενδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies για τη συλλογή και αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τη χρήση, από μέρους σας, των Υπηρεσιών της Εταιρείας όπως για παράδειγμα τις ιστοσελίδες που έχετε προηγουμένως επισκεφθεί, τις διαφημίσεις που έχετε δεί, τα ερωτήματα αναζήτησης που έχετε υποβάλει, τις προτιμήσεις σας κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, κλπ. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική μας περί Cookies πατήσετε εδώ.
  • Δεδομένα από την επικοινωνία σας με τα φυσικά καταστήματά μας. Για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας ενδέχεται να καταγράψουμε λεπτομέρειες σχετικά με παράπονα ή σχόλια που κάνετε, προτιμήσεις σας σχετικά με τα εμπορεύματα μας κ.α. τα οποία μας αναφέρετε κατά την επίσκεψή σας στα φυσικά καταστήματα μας.
  • Μορφωτικά Δεδομένα. Σε περίπτωση συμπλήρωσης από μέρους σας σχετικής αίτησης ή/και αποστολής βιογραφικού σας για την κάλυψη θέσης εργασίας της Εταιρείας μας ενδέχεται να επεξεργαστούμε μορφωτικά δεδομένα σας σχετικά με σπουδές, δεξιότητες, γνώση ξένων γλωσσών, επαγγελματική εμπειρία κλπ.

 

3. ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ηλεκτρονικά αλλά και με μη αυτόματα μέσα λαμβάνοντας υπόψιν για την προστασία τους την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το κόστος υλοποίησης και το πεδίο, τη φύση, το πλαίσιο και το σκοπό της επεξεργασίας καθώς και την σοβαρότητα του εκάστοτε πιθανού κινδύνου όσον αφορά στα δικαιώματα και τις ελευθερίες των προσώπων. Ειδικότερα, η Εταιρεία έχει θεσπίσει και χρησιμοποιεί κατάλληλα διοικητικά, τεχνικά μέτρα, μέτρα που αφορούν στους εργαζομένους της καθώς και φυσικά μέτρα που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή της από πιθανή απώλεια, κλοπή και μη εξουσιοδοτημένη χρήση, γνωστοποίηση ή τροποποίηση.

Ειδικότερα, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την πραγματοποίηση και διαχείριση της πώλησης των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών μας και την εν γένει εκπλήρωση των σχετικών συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να εκτελέσουμε την παραγγελία σας και να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει στην διεύθυνση της επιλογής σας, να πραγματοποιήσουμε επιστροφή προϊόντος, να σας ενημερώσουμε για τυχόν οφειλές σας προς την Εταιρεία κλπ.
  • Για την αποστολή -ανάλογα με την επιλογή σας και κατόπιν σχετικής συγκατάθεσής σας- μέσω ηλεκτρονικών (email, SMS, Viber, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τηλεφώνου κλπ) ή/και παραδοσιακών μέσων (ταχυδρομείου κλπ) ενημερώσεων, προσφορών, προωθητικών ενεργειών, οργανωτικών ή/και εμπορικών πληροφοριών, newsletters, διαφημιστικού υλικού καθώς και άλλων ανακοινώσεων σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
  • Για να ελέγχουμε, να αναλύουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντας μας μέσω διεξαγωγής ερευνών ικανοποίησης πελατών.
  • Για να σας προσφέρουμε εξατομικευμένη επικοινωνία και εξυπηρέτηση («profiling») βελτιώνοντας την εμπειρία σας τόσο ως προς τα φυσικά όσο και ως προς τα ηλεκτρονικά καταστήματά μας.
  • Για να σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε παιχνίδια, διαγωνισμούς, προγράμματα επιβράβευσης καθώς και σε άλλα event που τυχόν σας ενδιαφέρουν και διοργανώνουμε διαδικτυακά ή στα φυσικά καταστήμάτα μας.
  • Για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών δίνοντάς σας την δυνατότητα να μας επικοινωνείτε προφορικά ή μέσω ηλεκτρονικών μέσων τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις σας και να απαντάμε στα ερωτήματα/αιτήματα που μας υποβάλλετε.
  • Για να προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας και τρίτων. Για παράδειγμα παρακολουθούμε τη δραστηριότητα περιήγησης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προκειμένου να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε εγκαίρως τυχόν προβλήματα και να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα της ιστοσελίδας μας και την προστασία του λογαριασμού σας ή αντίστοιχα σε περίπτωση εγκληματικής δραστηριότητας εντός των χώρων της Εταιρείας μας ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα δεδομένα που προκύπτουν από τα συστήματα βιντεοσκόπησης μας προκειμένου να προστατεύσουμε του πελάτες, υπαλλήλους και συνεργάτες μας από παράνομες πράξεις.
  • Προκειμένου να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία ή τις νομικές διαδικασίες ή/και να ανταποκρινόμαστε σε τυχόν αιτήματα αρμόδιων κυβερνητικών αρχών.
  • Για να αξιολογήσουμε τυχόν αίτηση και βιογραφικό σας που μας στέλνετε σχετικά με την κάλυψη θέσης εργασίας στην Εταιρεία μας.

 

4. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας από την Εταιρεία μπορεί να είναι:

  1. Η εκτέλεση της σύμβασης. Στην περίπτωση αυτή η επεξεργασία από μέρους μας των συγκεκριμένων προσωπικών δεδομένων αποτελεί απαραίτητο όρο της μεταξύ μας σύμβασης καθώς τα εν λόγω δεδομένα αποτελούν προϋπόθεση για να είναι δυνατή η σύναψη, λειτουργία και εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης.
  2. Η συγκατάθεσή σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που γίνεται για σκοπούς marketing ή/και προωθητικών ενεργειών ή/και κατάρτισης προφίλ, βασίζεται στη διακριτική σας ευχέρεια. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας.
  3. Νομική υποχρέωση της Εταιρείας. Ενδέχεται η Εταιρεία να δεσμεύεται από το νόμο για την επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων (π.χ. φορολογική νομοθεσία). Στην περίπτωση αυτή η παροχή των εν λόγω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη καθώς διαφορετικά είναι αδύνατη η παροχή των Υπηρεσιών της Εταιρείας.
  4. Έννομο συμφέρον της Εταιρείας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησης μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματα, την ελευθερία ή τα συμφέροντα σας.

 

5. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ;

Η παροχή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτική.

Ανάλογα με την εκάστοτε νόμιμη βάση της επεξεργασίας  η παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων στην Εταιρεία μπορεί να είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν οι σκοποί που προσδιορίζονται στην παρούσα ή προαιρετική.

Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε την υποχρεωτική φύση της παραχώρησης προσωπικών δεδομένων με έναν αστερίσκο (*) δίπλα στα δεδομένα υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Η παραχώρηση επιπρόσθετων προσωπικών δεδομένων στην Εταιρεία, πέραν εκείνων που επισημαίνονται ως υποχρεωτικά, είναι προαιρετική και δεν επιφέρει συνέπειες σχετικά με τους κύριους σκοπούς της συλλογής δεδομένων, αλλά η παραχώρηση τους χρησιμεύει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

6. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα στο απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας το οποίο έχει εκπαιδευτεί και δεσμευθεί για την τήρηση της εμπιστευτικότητας τους.

Επιπλέον, η Εταιρεία για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ενδέχεται να γνωστοποιεί ή να διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα:

  1. Σε τρίτους πάροχους υπηρεσιών οι οποίοι σε συνεργασία με την Εταιρεία συνδράμουν στην εύρυθμη παροχή των Υπηρεσιών όπως ενδεικτικά οι πάροχοι υπηρεσιών τεχνολογίας για την προστασία και την ασφάλεια των ηλεκτρονικών μας συστημάτων, οι διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες που διενεργούν έρευνα ικανοποίησης πελατών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών logistics, μεταφορών, διαχείρισης παραγγελιών κλπ.
  2. Σε συνδεδεμένες εταιρείες υπό την ιδιότητα τους ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων ή επεξεργαστές δεδομένων.
  3. Στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς συμμόρφωσης με τους ισχύοντες νόμους.

Στις ως άνω δύο περιπτώσεις η Εταιρεία παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζει ότι η επεξεργασία διενεργείτε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

 

7. ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε προκειμένου να παρέχουμε τις Υπηρεσίες μας αποθηκεύονται στην Ελλάδα.

Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των προσωπικών δεδομένων με τους οποίους η Εταιρεία μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα σας στο πλαίσιο της ως άνω παραγράφου 6 της παρούσας,  μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδος και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (εφεξής «ΕΟΧ»). Η νομοθεσία στις εν λόγω χώρες ενδέχεται να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση μεταφοράς δεδομένων από τον ΕΟΧ σε χώρες που δεν θεωρούνται ασφαλείς από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έχουμε θεσπίσει κατάλληλες και ενδεδειγμένες διασφαλίσεις που αποσκοπούν στην προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την μεταφορά τους σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, όπως τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που εγκρίθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με τα Άρθρα 45 και 46 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία δεδομένων.

 

8. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Η Εταιρεία  αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα το αρχείο των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας ή τα φυσικά μας καταστήματα, καθώς και του ιστορικού συναλλαγών σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lapinkids.com και μόνο για τους σκοπούς επεξεργασίας αυτών που αναφέρονται ανωτέρω.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για διάφορες προωθητικές/διαφημιστικές ενέργειες (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής σας δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.
    Επίσης, θα διατηρήσουμε αποθηκευμένα τα δεδομένα του λογαριασμού που δημιουργήσατε στον ιστότοπό μας για όσο διάστημα τον τηρείτε και δεν έχετε ζητήσει την διαγραφή του. Εφόσον απαιτείται για την τήρηση των νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση διαφορών, την πρόληψη της απάτης και της κατάχρησης ή την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων πρόσβασης στην παρούσα ιστοσελίδα, ενδέχεται να διατηρήσουμε αποθηκευμένα κάποια δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρείας.

 

9. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα σας. Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε προσωπικά  δεδομένα σας. Σε περίπτωση που επεξεργαζόμαστε,  μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας.
  2. Δικαίωμα διόρθωσηςανακριβών προσωπικών δεδομένων σας. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα προσωπικά δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση τηλεφώνου ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).
  3. Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»). Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.
  4. Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  6. Δικαίωμα εναντίωσηςκαι ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία τους, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια Ελληνική Ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr, ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) [email protected]).

 

10. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Προκειμένου να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα σας μπορείτε να υποβάλλεται σχετικό αίτημα στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer) της Εταιρείας μας στην έδρα της Εταιρείας (ΣΤ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΒΕΕ, Στυλ. Γονατά αρ. 4 – Περιστέρι Αττικής, Τ.Κ. 12131 ) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) με τίτλο «Άσκηση Δικαιώματος» και εμείς θα φροντίσουμε να το εξετάσουμε και να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Στην περίπτωση αυτή για να διασφαλίσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού προχωρήσουμε στη εξέταση οποιουδήποτε αιτήματος με βάση την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, θα του ζητήσουμε να αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.

Δεν απαιτείται η αποστολή αιτήματος στις περιπτώσεις που:

  • επιθυμείτε την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, οπότε μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να τα πραγματοποιήσετε οποιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή.

 

11. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου ενημερώθηκε τελευταία φορά στις …/09/2018.

Η Εταιρεία δύναται να τροποποιήσει ή να ενημερώσει την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, αλλαγών στο εφαρμοστέο δίκαιο και στις ερμηνείες, αποφάσεων, γνωμών και εντολών σχετικά με το εν λόγω εφαρμοστέο δίκαιο.)

Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα κοινοποιούνται εκ των προτέρων με δημοσίευση της αναθεωρημένης Πολιτικής Απορρήτου στους ιστότοπους της Εταιρείας. Σε περίπτωση που προβούμε σε ουσιαστικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου που αλλάζουν τη φύση της επεξεργασίας ή επεκτείνουν τα δικαιώματά μας όσον αφορά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που έχουμε ήδη συλλέξει από εσάς, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας παράσχουμε μια επιλογή σχετικά με τη μελλοντική χρήση των εν λόγω προσωπικών δεδομένων, όπως μπορεί να απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

12. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε απορίες σχετικά με την παρούσα πολιτική απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected]